• 12
  • 14
  • 13

Welcome to store kita!

S henzhen TFD industri Co., Ltd.  perusahaan Manufaktur, wasis ing pembangunan & riset lan marketing layanan produk kontrol geter online Air. Produk sarta majeng teknologi sing cetha dipigunakaké ing komersial, penumpang montor lan kothak industri.

  • bab-banner-1 (1)
  • bab-banner-1

Baru

LAYANAN

  • SERVICE ONE STOP INTEGRATED

    SERVICE ONE STOP INTEGRATED

    Kita bisa ing nambah regane customer ing tangan liyane.
  • QUALITY UNCOMPROMISED

    QUALITY UNCOMPROMISED

    Kita pitados bilih kualitas kabeh. Iku faktor siji sing paling wigati ing kabeh pancasan kita, saka apa sumber kita tuku, carane kita ngirim wong kanggo sampeyan.
  • Layang ON-TIME IS GREATER!

    Layang ON-TIME IS GREATER!

    On-wektu pangiriman tansah utama ing karya side.We kita karo agen logistik liyane profesional, lan Staff kita 24-jam nonton nerusake.
  • Teknologi

    Teknologi

    We nyedhiyani technical support paling apik lan produk kita wis liwati pengawasan technical ketat.

APLIKASI

Sep-08-2018

Air suspension

Air suspension is used in place of conventional steel springs in passenger cars, and in heavy vehicle applications such as buses and trucks. It is broadly used on semi trailers and trains (primaril...
Aug-25-2018

The air spring purchasing season has arrived, we have entered the production peak season.

The air spring purchasing season has arrived, we have entered the production peak season.
WhatsApp Online Chat !